Sluiten

Ensemble in de Wulfhagestraat

Vervaardiger

Phototypie Hellemans (uitgever) , Charles De Wulf (architect)

Periode en datering

20ste eeuw
(1900)

Geveltekening van het neobarok complex Huis De Visitatie in de huidige Wulfhagestraat (nr. 18) in Brugge. De gevel is het resultaat van een “Kunstige Herstelling” van 1897 naar een ontwerp van de Brugse architect Charles De Wulf. De prent is uitgegeven door drukkerij Hellemans in Brussel en verscheen in het tijdschrift Emulation, jaargang 25 (1900).

Details

Onderwerp
Materialen
calotypie
inkt, papier
Dimensie
geheel, hoogte: 450 mm
geheel, breedte: 640 mm
geheel, hoogte: 285 mm
geheel, breedte: 565 mm

Identificatie

Inventarisnummer
0020.GRO0337.III

Linked open data

Permalink
IIIF manifest
Copyright
Musea Brugge engageert zich om gegevens als bruikbare open data ter beschikking te stellen. Afbeeldingen van kunstwerken die niet onder auteursrechtbeperkingen vallen, zijn daartoe gepubliceerd onder de Creative Commons Zero licentie. Deze mogen vrij worden gebruikt.

Gerelateerde items uit onze collectie